bygge nyt

Danskerne bygger igen nyt

Efter økonomisk krise med lave huspriser og minimalt hussalg er tendensen ved at vende. Det betyder, at danskerne igen vil og tør give sig i kast med nybyggeri. Faktisk ønsker 2 ud af 3 danskere at bygge nyt hus, hvis de skal flytte, og dette kan tydeligt mærkes hos Benée Huse.

I takt med økonomisk stabilisering og tryghed vælger danskerne i stigende grad at bygge nyt hus frem for at købe et færdigbygget hus. Tendensen ses, efter boligmarkedet i 2014 oplevede et rekordlavt antal af nybyggerier i Danmark.

Økonomisk vendepunkt fordelagtiggør nybyggeri

De seneste års begrænsede antal nybyggerier skyldes ikke manglende interesse for nybyggeri blandt danskerne, men skal snarere ses som et økonomisk spørgsmål. Det har gjort, at mange danskere med drømme om nybyggeri har været afventende. Det økonomiske vendepunkt med en historisk lav rente, øget realløn samt stigende huspriser gør atter nybyggeri til en profitabel løsning, udtaler Benée Huse.

Ifølge Benée Huse kan tendensen samtidig afspejle, at mange unge danskere, der stifter familie for første gang eller som oplever familieudvidelse med barn nummer to, ønsker at bygge nyt hus som fundament for fremtiden som familie.

Nybyggeri skaber personligt præg

Foruden at nybyggeri kan være en økonomisk fordelagtig løsning, muliggør det samtidig, at man som nybygger kan finde og bygge det hus, der passer til ens familie. Nybyggerier hos Benée Huse er arkitekttegnede, og byggemøder samt et personligt tilrettelagt byggeforløb sikrer et personlige præg.

– At bygge nyt hus er for de fleste den største investering, man som familie kommer til at opleve. Når en fremtidig nybygger kommer til os, gør vi os derfor umage og bruger tid på at møde og forstå kundens ønsker og behov, så vi i fællesskab finder frem til det perfekte hus, udtaler Klaus Benée, indehaver af Benée Huse.

Ingen kompromiser

Derudover har de fleste nybyggere en masse tanker om drømmeboligen. Ved køb af en allerede færdigbygget bolig tvinges køberen ofte til en række kompromiser, som en ombygning af en færdigbygget bolig heller ikke kan imødekomme. Når det ikke blot skal være en midlertidig bolig, men en families hjem de næste mange år frem, sikrer nybyggeri, at kundens ønsker til bolig opfyldes. Benée Huse sørger nemlig for, at alle dine drømme kan samles. Som nybygger er du med fra start og løbende gennem hele byggeforløbet, indtil din drømmebolig kort efter er klar til indflytning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *