sparepære

Få grøn energi nu

Du har sikkert set det før. Folk der siger, at det allerede er for sent til at gøre noget ved miljøet, og at vi alle egentlig bare skal pakke sammen og bede til Gud, for der er bare ikke mere at gøre. Men sådan er jeg ikke, jeg er lidt af en optimist og tror på, at uanset hvor slemt det bliver, så skal vi mennesker nok have en eller anden måde at trives på, uanset hvor svært det er. Prøv at overvej, at vi har lavet bosættelser på nogle af de mest ubeboelige steder på planeten og rent faktisk overlevet der. Ja, med nok penge i det kan vi endda trives i de allerværste miljøer som var det ingenting. Death Valley? More like Pleasant Valley når først man får lidt aircondition og et køleskab med en god fryser ovenpå.

Men det betyder ikke, at vi skal lade os selv blive dovne og glemme, at det egentlig er rigtig vigtigt at tage sig af miljøet. Vi burde alle skifte til grøn energi med det samme, så hvordan kan det være, at der er så mange af os som ikke gør det? Det er nok fordi, at det er rigtig dyrt at skulle investere så mange penge i, at få et helt nyt energisystem. Og de fleste synes jo egentlig kun, at det giver en lidt bedre samvittighed over, når man sidder natten lang foran tv’et og ser genudsendelser af naturdokumentarer, eller hvad folk nu laver…

Men der er faktisk rigtig mange positive aspekter ved, at anskaffe sig grøn energi som ikke bliver talt om lige så meget om. Og det er en skam, for det er faktisk rigtig nemt at beslutte sig for, at få noget grøn energi når først man har hørt de argumenter der er.

Argumenterne for grøn energi

Så nu tror du nok, at grøn energi kun er, at man får en god samvittighed oveni en rigtig stor regning, ikke? Det er kun noget de rige mennesker kan orke, jo! Men sådan er det faktisk overhovedet ikke, det giver faktisk ren og skær økonomisk rigtig god mening, at investere i den grønne energi. Hvordan kan det være? Det er hammer simpelt, når du har grøn energi vil det sige, at miljøet i høj grad bliver din kilde til energi, så for eksempel solen eller vinden. Og de er jo ikke ejet af Dong Energy, så du skal ikke betale nogen for, at få noget energi gennem de solceller du har på dit tag. Så når du sidder og ser TV sent om natten betyder det altså ikke, at du skal betale mere og mere i energi, nej, faktisk så er det ligefrem billigt for dig at sidde og se TV. Og det betyder også at i længden, så vil hele beløbet for at få de grønne energikilder altså betale sig selv, fordi du kommer til at spare så meget på den regning som du ikke kommer til at skulle betale til energiselskabet. Det jo win-win, ikke?

Læs flere gode artikler om grøn energi på denne hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *