NICEYARD 6stk Smykker Træ Slibning Diverse Rasp Diamant Nål Fil sæt Reparation Værktøj Mini Metal-Fil Hånd Fil Værktøj

Ny vare

1 Varer

På lager

kr21.40

-22%

kr27.47

Del

Yderligere information

Funktioner:

Fil tand skarpe og holdbare, ideelle tand højde og tand afstand, sikrer arbejde overflade, rene og ryddelige.Kan hænges op i design, let at blive indsamlet.

Plast håndtag ergonomiske design, mere komfortabel.

Filen er lavet af GCR 15 # axletree stål, inducting standset med høj hårdhed.

Pakke Inkluderet:

1 x Fil 6stk

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.bj-volley.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.bj-volley.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: rasp på træ, schweiziske nål filer, der er indstillet, fil håndtag, batteri-fil, håndtag lime, krone-fil, træ vindue reparation kit, diamant-fil, rasp, diamant-fil, der er.

Produktinformation

Mærke NICEYARD
Materiale Andre
DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Tænder Type Fintandet
Model-Nummer 15174
File Cut Type Single-cut
Type Mini Filer

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

NICEYARD 6stk Smykker Træ Slibning Diverse Rasp Diamant Nål Fil sæt Reparation Værktøj Mini Metal-Fil Hånd Fil Værktøj

NICEYARD 6stk Smykker Træ Slibning Diverse Rasp Diamant Nål Fil sæt Reparation Værktøj Mini Metal-Fil Hånd Fil Værktøj

Relaterede varer: