Sloth Hoodie Efterår og Vinter med Lange Ærmer Hætteklædte Sweatshirts Mænd, Harajuku Casual Pullover Kvindelige LIVE og GLAD Brev Toppe

Ny vare

1 Varer

På lager

kr39.36

-34%

kr60.52

Del

Yderligere information

Betalingsmetode

Vi kan kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Efter 4 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana.Vi er i øjeblikket speciale i Kvinder?s og Barn?s Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

Service & Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: jokeren bil decal, skovl sne, 12v lithium, 3s batteri pack, echoine kvinder mode, 18650 plade, hahaha mærkat, stof køkken, side machin, terrier.

Produktinformation

Mønster Type Udskriv
Ærme Længde(cm) Fuld
Hætteklædte Ja
Vægt 300g
Type Pullovere
Stof Type Klædes
Krave Hætteklædte
Materiale Spandex
Tøj Længde Almindelig
Mærke DejavYOU
Ærme Stil Almindelig
Stil HIP HOP
Model-Nummer 2C2D0KJ3E541555

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Sloth Hoodie Efterår og Vinter med Lange Ærmer Hætteklædte Sweatshirts Mænd, Harajuku Casual Pullover Kvindelige LIVE og GLAD Brev Toppe

Sloth Hoodie Efterår og Vinter med Lange Ærmer Hætteklædte Sweatshirts Mænd, Harajuku Casual Pullover Kvindelige LIVE og GLAD Brev Toppe

Relaterede varer: