220-240V Makita TD110D TD110DSAE 12V CXT Li-ion-Akku Indvirkning Diver

Ny vare

1 Varer

På lager

kr1 079.10

Del

Yderligere information

MEDDELELSE

Min butik er det agens af MAKITA el-værktøj.De produkter, der sælges i vores butik er markeret med makita, som alle er originale produkter.

Betaling

1. Vi accepterer PAYPAL, VISA,Master Card,TT og Western Union betaling måder; 2. Når du tror, at produktet er dyrt, du kan ringe til for at bede om en rabat.Jeg vil gøre mit bedste for en rabat . 3. Hvis du vil spørge mig om rabat, du skal sende ordren til mig først, ikke "betal nu", når jeg har modtaget din bestilling, vil jeg justere prisen , så vil du betale det .

forsendelse

Når du vælger en Post Mail, vil vi gøre vores egen beslutning om at sende det via en af nedenstående overførsel tilgang.ePacket: godt for nogle lande.Den gennemsnitlige leveringstid er 152~ 30 dage.Kina Post Air Mail: for de fleste af verdens lande.Men den gennemsnitlige leveringstid er 15 ~ 60 dage.www.bj-volley.dk Standard Fragt: godt for de fleste af verdens lande.Den gennemsnitlige leveringstid er 15 ~ 35 dage Netherland Indlæg: god for Europæiske counries, at den gennemsnitlige leveringstid er 10 ~ 35 dage.DHL: DHL er hurtig og vil tage omkring 3-7 dage for de fleste lande, men det kan medføre, at told.Købere er ansvarlig for told og afgifter.Hvis du vil bruge det,så fortæl mig inden for

Tilbage

Vi accepterer returnerer kun, hvis varen ikke var som beskrevet i varebeskrivelsen, kan Du sende varen tilbage i 10 dage efter modtaget .

Kontakt os

Vi bestræber os på fremragende kundeservice .Du safisfaction og 5-sart-rating feedback er meget vigtig for os .hvis du har nogen guestions på din ordre,så kontakt os for en beslutning, inden de forlader negative feedbeck eller åben konflikt.Vi vil altid her for at servicere dig.Du mener, at alle transaktioner vil have en lykkelig slutning.

Tags: trådløse screwdriv, kit makita 12v, makita værktøj, metabo værktøj, 18v boremaskine, hilti værktøj, 20v lithium, epson l210 printer blæk, virkningen møtrik skruetrækker, bor.

Produktinformation

Mærke Makita
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering INGEN
Boremaskine Type Rotary Slagboremaskine

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

220-240V Makita TD110D TD110DSAE 12V CXT Li-ion-Akku Indvirkning Diver

220-240V Makita TD110D TD110DSAE 12V CXT Li-ion-Akku Indvirkning Diver

Relaterede varer: