Cameron Sino 700mAh Batteri PINC 07MH, REC-PINC-07J for ELCA KONTROL-07,KONTROL-07MH-EN -, KONTROL-07MH-D, GENIO-M,GENIO-P, TECHNO-M

Ny vare

1 Varer

På lager

kr134.21

-23%

kr176.58

Del

Yderligere information

Kompatible modeller:

For ELCA KONTROL-07, KONTROL-07MH-EN -, KONTROL-07MH-D, GENIO-M, GENIO-P, TECHNO-M

Artikel-Nr.:

PINC 07MH, REC-PINC-07J

Specifikationer:

Spænding: 7.2

Kapacitet: 700mAh / 5.04 Wh

Dimension: 75.80 x 42.50 x 42.00 mm

Cameron sino model Nr.: CS-ECH007BL

Ni-MH batteri

Vi garanteret:

>Alle varer 12 Måneder Garanti!

>Levering pålidelig,optimal ydeevne!Hensynsfuld service!

>Bedste pris og God kvalitet!

Brug Tips:

1.Afslutte alle programmer, der ikke er i brug.

2.Skifte vibrationer ud og reducere ring tone og skærm-timeout.

3.Undgå at udsætte batteriet for væske eller er udsat for kraftige mekaniske stød.

4.Du kan bruge Baixt Eksternt Batteri til at lave din mobiltelefon batteri levetid holder længere.

5.Undgå overopladning og over udledning.Bemærk stopper opladningen, når batteriet er 100% opladet.

6.Undgå at udsætte høje temperaturer 140°F/60°C. Opbevar batteriet mellem 5%-95%.

7.Kortslut ikke batteriet.En utilsigtet kortslutning kan ske når en metalgenstand som f.eks en mønt, clips eller kuglepen,forårsager direkte forbindelse mellem den positive(+) og negative(-) pol på batteriet kortslutning af polerne kan beskadige batteriet af den forbindende genstand.

Til køber:

VELKOMMEN !!!

Pls velkommen til at kontakte sælger online, til at bekræfte, hvorvidt der har lager.Da vi er en fabrik sælge direkte og har også flere rigtige butikker i Kina, alle varer er udsolgt meget hurtigt.Så pls tale til første sælger for mere information om varer og forsendelse.Tak skal du have.

Hvis du ønsker at købe et parti af varer, pls kontakte os for at få engros pris eller FOB price.

MEDDELELSE TIL KØBER

1. Der vil være en lidt hår kaste til ny pels produkter, der er primært forårsaget af skære-og splejsning under behandling.Det er ikke et problem med kvaliteten, fordi alle naturlige pels produkter, som alle har dette fænomen.

2. På grund af nogle belysning problem, der kan være en lille farve forskel for visse produkter.Pels af forskellige partier kan også forårsage mindre farveforskelle

3. Vores pels produkter er for det meste håndlavet, så en lille forskel i målinger er uundgåelige

Forsendelse

* De fleste af vores tilbud er fremmet med gratis levering (udvalgte lande) af Kina post, Bedes du kontakte os, før du afgiver din ordre, hvis du har brug for de varer hurtigst muligt.

* De punkter, der er godt fyldt med blister og max,vi støtter forsendelse via Kina post/HK post/UPS/DHL/FEDEX/EMS/NL post/B post,kan du give 5-35days at nå.

* For at sikre, at du modtager din bestilling med skattefrit eller lavere skat på import,vil vi erklære det som en ?gave?med en lavere værdi,hvis nogen afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.

Betaling

* Udbetalingen forventes at blive modtaget inden for 3 dage af auktioner tæt.

*Spærrede er vores foretrække betaling metode,vi også acceptere forskellige betalinger ved T/T,Western union,Money gram, og så videre.pls kontakt os først for at bekræfte dit foretrækker måde.

Tilbagevenden&Exchange politik

* Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti,hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds ,kan du returnere varen til os i det?s oprindelige condiion for en refusion eller ombytning.Før maile os tilbage for den vare,bedes du kontakte os for nærmere retur&exchange instruktion.Vi vil vende tilbage alle dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget din retur varer.

Feedback politik

* Vi vil give positiv feedback, når betalingen er modtaget,til At skabe en sund Ali fællesskab,vi håber du vil gøre det samme for os.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt.Hvis du har nogen utilfredshed,bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback.Vi er sikre på, at der er altid en løsning og vi er sikre på ikke ønsker en dårlig feedback til at være der, hvor transaktionen afsluttes.

Noter

* Mix bestil velkommen,OEM orden velkommen.

*Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.Vi vil svare ASAP.

Tags: telecran, t-shirt techno, lg robot, højttaler klipsch, sony sr, klar mikrofon, mindray z5 batteri, nooz optic, irbis tz195, sagen pelicase.

Produktinformation

Model-Nummer CS-ECH007BL
Mærke Cameron Sino
Pakke Ja
Genopladelige Ja
Bruger Kran med fjernbetjening
Type Standard Batteri
Oprindelse KN(Oprindelse)

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Cameron Sino 700mAh Batteri PINC 07MH, REC-PINC-07J for ELCA KONTROL-07,KONTROL-07MH-EN -, KONTROL-07MH-D, GENIO-M,GENIO-P, TECHNO-M

Cameron Sino 700mAh Batteri PINC 07MH, REC-PINC-07J for ELCA KONTROL-07,KONTROL-07MH-EN -, KONTROL-07MH-D, GENIO-M,GENIO-P, TECHNO-M

Relaterede varer: