Titanium Bolten til Bremsen Abalone Klip Cykel Stamceller M6 x18/20mm Kegle Hoved med Guld Farve Captive 4/6pcs Ti Skruer Ti Fastener

Ny vare

1 Varer

På lager

kr62.72

-8%

kr68.92

Del

Yderligere information

BESKRIVELSER

Specifikationer:

Tilstand: Brand new i neutral pakke

Materiale: 6AL4V Titanium, Gr. 5 (TC4)

Hoved: Kegle Hoved med Bundne

Tråd Diameter: 6mm

Længde: 18/20mm

Pitch Størrelse: 1,0 mm

Farve: Stål Farve Guld Farven Flerfarvet

Fordele: lav vægt, Høj styrke, God korrosionsbestandighed, Høj varme, intensitet,God lav temperatur ydeevne

Applikationer: Hjem Forbedring, Sport Udstyr, Motorcykel DIY, Rammer, skivebremser, Skruer Rør, Bil og Cykel Ændring

Produkt Detaljer

Om Forsendelse

1. Vi leverer gratis forsendelse for de fleste af de produkter,.Nogle af dem er med økonomi forsendelse og nogle af dem er med hurtig fragt.

2. Kun spores anbefalet post vil vi bruge til ordrer.Tracking nummer vil blive opdateret i den rækkefølge, eller i den rækkefølge besked, når overførslen er foretaget.Du kan se den tracking oplysninger efter et par dage efter den tracking antal indlæg.Velkommen til at kontakte os for at få hjælp, hvis du ikke er i stand til at spore din pakke.

3. For økonomi forsendelse, der er mange muligheder, herunder www.bj-volley.dk Standard Shipping, ePacket, Singapore Indlæg, Korea Indlæg, POS Malaysia, Særlig Linje Yanwen, POST NL, Tyrkiet Indlæg osv.De fleste af de pakker, som kan leveres inden for 10-35 dage, men for nogle lande, økonomi forsendelse kan tage op til 60 dage (Brasilien kan tage 90 dage).Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan være til nogen hjælp.

4. For hurtig forsendelse, FedEx IE&IP, Saver UPS&Fremskyndet, DHL, DPEX er for det meste bruges.www.bj-volley.dk Premium Forsendelse, EMS, Jodle, SF Express er også tilgængelige.Hurtig forsendelse tager normalt 4-12 dage for levering.For magneter, kan det tage 1-2 dage mere.

Kontakt Os og Feedbacks

Kunder feedbacks er meget vigtigt for os, og vi håber du kunne forlade os en positiv feedback.Vi ville efterlade dig en god feedback, også.

Hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter eller bestilling, kan du nå os via Kontakt Sælger på den nederste eller øverste venstre side af produkt side, eller Klik på Chat på den øverste venstre side af websiden.

Hvis du har modtaget dit produkt med tilfredshed, skal du gemme vores butik og anbefale os til dine venner.

Hvis du har nogen spørgsmål om produktet modtaget, skal du ikke tøve med at kontakte os.Vi ville svar rettidig og gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker.Vi gør vores bedste.

Minimal Ordremængde

Vi har ikke MOQ men prisen for bulk orden, er meget lavere end for lille ordre som følge af produktion forskelle i omkostningerne.Vi er en producent og leverandør af Sjældne Jordarter og meterials, såsom Metaller, Legeringer, Nitrogenoxider.Ud af Titanium fastners, tilpasset Titanium dele, er også tilgængelige.Du er velkommen til at kontakte os for et tilbud, hvis du har andre behov i forbindelse.

Vi giver 30-Dages ubetinget vende tilbage til refusion, service, garanti, selv varen ankom i perfekt stand.

SHOPPING MED OS, SHOPPING MED INGEN RISIKO!

Tags: m2 5 titanium bolt, titanium møtrik m10, pakning m6 titanium, skrue m6 titanium, trykke titanium bolte motorcykel, m6 bolte guld, skrue m6x20, aluminium skrue m6, bar titanium, obo.

Produktinformation

Længde 18/20mm
Mærke HURRIC MAT
Pitch 1,0 MM
farve Ti Farve Guld Farven Flerfarvet
Materiale titanium legering
Forbindelse Kegle Hoved med Bundne
Service 15-Dages ubetinget vende tilbage til tilbagebetaling
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Andre Dropshipping til rådighed
Materialer Grade 5 Titanium
Model-Nummer Titanium bolte Gr5

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Titanium Bolten til Bremsen Abalone Klip Cykel Stamceller M6 x18/20mm Kegle Hoved med Guld Farve Captive 4/6pcs Ti Skruer Ti Fastener

Titanium Bolten til Bremsen Abalone Klip Cykel Stamceller M6 x18/20mm Kegle Hoved med Guld Farve Captive 4/6pcs Ti Skruer Ti Fastener

Relaterede varer: