Jule Strømper Santa Slik Pose Xmas Pynt til Hjemmet Jul Vedhæng juletræspynt Børn Gave Sokker

Ny vare

1 Varer

På lager

kr49.42

-45%

kr89.88

Del

Yderligere information

Beskrivelse:

100% helt nye og høj kvalitet

Funktioner:

Jule strømper bringe højtid, føler, at dit hjem decor.Dekorere din pejs, Xmas tree og kontor med disse nyhed skræddersyede lommer.Festlig sølvtøj indehavere til at dekorere bordet indstillinger.Personlig mini strømper for at tilføje navne på top og tå.Loop til nem visning på julestrømpe indehavere.Julestrømpe kun,andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.

Pakken indeholder:

1 x julestrømpe

Om Arbejdstid

På grund af de forskellige arbejdstid i hvert land, vil der være en forsinkelse i kommunikationen, men mails vil blive besvaret inden for en arbejdsdag.Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du velkommen til at kontakte os.Vi forsøger at give dig den Bedste Kundeservice.

Om Forsendelse

Vi vil sende ordrer inden for 3 hverdage.Leveringstid vil variere afhængigt af forskellige lande og vil være påvirket af vejret, helligdage og så videre.Hvis du ikke modtager ordren inden for den beregnede tid, bedes du kontakte os.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: man sok, nylon taske, jul dukke støvler, sok holder diy, julestrømpe bøjle kroge, menorah julepynt, christma indretning til hjemmet, santa taske, babyudstyr elektroniske plys legetøj, voila jul tasker.

Produktinformation

Sæt Type No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Fleece
Model-Nummer 40cm*18cm
Produkt Type Gave Tasker & Holdere

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Jule Strømper Santa Slik Pose Xmas Pynt til Hjemmet Jul Vedhæng juletræspynt Børn Gave Sokker

Jule Strømper Santa Slik Pose Xmas Pynt til Hjemmet Jul Vedhæng juletræspynt Børn Gave Sokker

Relaterede varer: