NYE 5Yards 25mm Bred Rem i Nylon Webbing Ransel Bånd Sikkerhedssele DIY Pet Reb Syning, Håndværk

Ny vare

1 Varer

På lager

kr20.97

-19%

kr26.18

Del

Yderligere information

Bredde: 25mm

farver: se Billede

Kan bruges som:Klatring Seler.Bådens Rigning.Telt Stropper.Binde Stropper.Dyr Fører.Pung Rem.Bælter.Faldskærmsudspring

Vores Fabrik ligger i Yiwu, Zhejiang, der er kendt som "Commodity Paradis for Shoppere".

I øjeblikket,Udfra en forretningsfilosofi af "kunden først, gå videre" og princippet om "customer first", vi giver vores kunder med kvalitet

Overlegen Kvalitet og Rimelige Priser, er vores primære fordele, at gøre vores produkter mere konkurrencedygtige på det internationale marked.

Vi er meget omhyggelige i pakning af alle detaljer for at sikre en sikker overførsel til dig .Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det, hvis det er brækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren.På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig i den første tid.

fastlandet.VÆR TÅLMODIG!Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering.Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, bedes du kontakte os.vi vil svare inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.

Hvis du ikke er tilfreds med den vare nogen grund, det kan være tilbage i den oprindelige tilstand inden for en uge efter modtagelsen.vi vil sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart vi modtager varen.Men den køber skal betale retur fragt.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Hvis du har nogen spørgsmål,bedes du kontakte os.Vi vil svare dig inden for 12 timer.

Tak for dit besøg

Tags: bredt nylon webbing, sy materiale tilbehør, grøn webbing, rattan roll, web, fletning jacquard, nylon lager, blå nato rem, corset kvinde, sy tilbehør.

Produktinformation

Bruger Hjem Tekstil
Materiale Spandex / Nylon
Technics Vævet
Produkt Type Stropper
Funktion Øko-Venligt

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

NYE 5Yards 25mm Bred Rem i Nylon Webbing Ransel Bånd Sikkerhedssele DIY Pet Reb Syning, Håndværk

NYE 5Yards 25mm Bred Rem i Nylon Webbing Ransel Bånd Sikkerhedssele DIY Pet Reb Syning, Håndværk

Relaterede varer: